OVER MIJ

 

 

Mijn naam is Marga Steenwijk. 

Van kinds af aan is magnetiseren heel normaal voor mij. Mijn opa deed dit als ik mij niet lekker voelden. Ook voelde ik als kind zoveel emoties van anderen, maar ja, ik had geen idee wat ik daar mee moest doen. Vaak werd daar om gelachen en op een gegeven moment pas je jezelf onbewust aan en zette ik mijn blije masker op. En mijn emoties hield ik ver weg.

Op 17 jarige leeftijd  ben ik heel erg ziek geweest en kwam ik in bewustzijn van een lichaam en een ziel hebben. Mijn ziel verliet mijn lichaam, maar ik kwam ook weer terug in mijn lichaam. Het was mijn tijd nog niet. Alles is energie, zichtbaar of onzichtbaar. Het was heel angstig maar ja, wie zou mij begrijpen?

Ik heb altijd lopen pleasen , want ja als een ander maar blij is, dan ben ik het ook.

Misschien herken je dit wel bij jezelf?

Met vallen en opstaan, door ziekte en 2 auto ongelukken, kwam ik er achter dat dit zo niet langer kon. Ik kon niet anders dan gaan voelen waarom dit toch maar steeds gebeurde. Ik heb vele cursussen gedaan o.a. de Bach bloesem, de chakra , de Sanjeevini, div. ontwikkelingscursussen, stoelmassage en op den duur ook mijn pedicure opleiding. Want ja , in je voeten gebeurd veel.

Toch was ik nog op zoek naar…., ja naar wat ?

Ik denk naar mijzelf.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          In 2015 /2016 overleden in 2,5 maand tijd mijn te vroeg geboren kleindochter Amarante en mijn ouders. Dit was zo zwaar en ik voelde me zo eenzaam, maar ik moest door.

Ik kwam de MEE-opleiding tegen (Multi Energetisch Essentie therapie) en ben deze gaan doen. Hier kwam ik in contact met o. a. Emotie-pressuur , Burn-out release, Transformatie Coaching, Engelen en Licht werk en Chakra release.  Ook healing natuurlijk maar dat wist ik al van opa :-).

Maar vooral kwam ik in diepgaand contact met mijzelf.

Met veel vallen en opstaan en Mindset , weet ik nu dat mijn passie is anderen ook in contact met zichzelf te brengen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.