recensies

 

 

In de periode dat voor mij de spirituele wereld opende heb ik Marga mogen ontmoeten. Zij heeft me geholpen dingen te begrijpen en vooral gegrond te blijven.

Tijdens de sessies met Marga heb ik terugkerende patronen in mijn leven kunnen herkennen en kunnen inzien hoe dat mij beïnvloed in het dagelijks leven. Vanuit dat punt heb ik deze overtuigingen los kunnen laten.

Wat ik erg bijzonder vind is dat Marga precies kan voelen wat ik voel en me zo kan helpen met deze gevoelens.Ze stelt de juiste vragen om voor mij achter de antwoorden te komen .

Ik voel me altijd een stuk lichter en meer in balans na een sessie. Waarschijnlijk omdat er dingen los zijn gelaten en Marga ook aan mijn energielichaam werkt.

Marga trekt een kaart voor ze begint. Na afloop leest ze deze voor en sluit altijd naadloos aan bij de gebeurtenissen in de sessie.

Marga heeft hele fijne zachte en vrolijke energie , is duidelijk in haar communicatie en vertelt duidelijk waar het op staat. Tijdens haar sessie voel ik me veilig en op m’n gemak.

Marga is een bijzonder persoon. Ze staat voor me klaar wanneer nodig en is  een van mijn grootste leraren.

Melissa Mintodjo